Een vertoning organiseren

Het doel van ‘Wij oogsten hier geluk’ is om csa bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Dus is het fijn als de film door zoveel mogelijk mensen gezien wordt! Het is heel fijn als mensen willen helpen om dat mogelijk te maken. Dus lijkt het jou leuk om de film in jouw woonplaats of regio te zien? Of om de film samen met je vrienden, familie of mede csa deelnemers te bekijken? 

Wat je nodig hebt is: een locatie, met de voorzieningen om een film op een groot scherm te vertonen. Daarna een geschikte datum en tijd, en natuurlijk wat pr en communicatie om mensen te laten weten over de vertoning. De vertoning wordt ook op deze website en de facebook pagina geplaatst.

Financieel
In ruil voor alle tijd, materialen en energie die in de film is gaan zitten, vragen we om een financiele bijdrage. Daarmee kunnen de gedane investeringen terug betaald worden, en een buffer worden opgebouwd voor een volgend project! De bijdrage is €150 per vertoning, dit bedrag dient voorafgaand aan de vertoning te worden voldaan. Voor boeren of boerenorganisaties kan er een korting afgesproken worden.

Wil je de film graag in een educatieve setting gebruiken? Eenmalig, of in dvd-vorm voor herhaaldelijk gebruik? Dat kan ook, vraag dan even om een offerte.

Praktisch
Je krijgt toegang tot de film via Wistia, een professioneel film streaming platform. Voor jouw vertoning krijg je een tijdelijk wachtwoord, waarmee je de film kunt streamen. Als je de dvd hebt gekocht, kun je die natuurlijk ook gebruiken. Hou er rekening mee dat de dvd zelf alleen bedoeld is voor prive gebruik: alleen in combinatie met een licentie kun je hem voor een publieke vertoning gebruiken.

Interesse? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in:

http://